Metalen-wanddecoratie

Online Bestellen

Abstract Petra

dit is de abstracte muurdecoratie "Petra" met een afmeting van 97 cm x 50 cm. Geheel gemaakt van gerecycled metaal, dus oneffenheden komen voor.

naar de website

WELKOM

Welkom op de webpagina metalen wanddecoratie. Wilt U eens iets anders aan de muur in de woonkamer dan een schilderij of poster dan kunt U kiezen voor een metalen wanddecoratie. Deze decoraties zijn sinds een aantal jaren erg populair en worden steeds meer gebruikt.Deze metalen wanddecoraties worden vaak bijna geheel met de hand vervaardigd en daar wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. De gerecyclede stukken metaal worden wel netjes bewerkt en meestal beschilderd in de mooiste kleuren.In het begin van deze vernieuwende trend waren de decoraties nog eenvoudig en niet zo groot.De eerste modellen waren vaak ook alleen in de kleur zwart.Nu hebben de metalen wanddecoraties vaak een abstract uiterlijk maar er zijn ook modellen in de vorm van een bepaald thema.Bijvoorbeeld auto`s, bloemen, bomen of dieren. Ook al zijn de metalen wanddecoratie soms heel erg groot ze zijn toch makkelijk aan de muur te bevestigen.Vaak zijn twee haakjes voor de ophangpunten voldoende.Wanneer U op een afbeelding klikt komt U vanzelf in een gespecialiseerde webwinkel terecht waar U keuze heeft uit honderden verschillende prachtige wanddecoraties.

Olijfboom

Een sfeervolle metalen wanddecoratie in de vorm van een olijfboom.Het is een boom van iets meer dan een meter breed.Het is ook een erg leuk exemplaar om cadeau te geven aan iemand.

naar de website

Olijfboom zilver

Wanddecoratie olijfboom maar dan in de kleur zilver afmeting 106 x 56 cm

naar de website

Roalndo

Wanddecoratie abstract "Rolando" is in de vorm van een frame met daarop gelaste opengewerkte en geribbelde cirkels. De kleuren zijn grijs, bruin en ecru/tot lichtgeel. Afmeting met een breedte van 133 en een hoogte van 70 cm.

naar de website

Carola Multicolor

Een prachtige grote mondiart 3D metalen muurdecoratie welke bijna geheel met de hand is vervaardigd.Het zijn een aantal bewerkte ringen en cirkels die op een soort rooster vast zijn gemaakt.Dit prachtige exemplaar is bijna anderhalve meter breed.

naar de website

Olifanten

(66)Een wanddecoratie in de vorm van een olifant of een kudde olifanten wordt meestal wel door iedereen gewaardeerd.Dergelijke wanddecoraties zijn meestal ook makkelijk te combineren in verschillende woonstijlen.

naar de website

Flash

Dit is de wanddecoratie "Flash" met een diameter van 70 cm. in de vorm van staafjes met aan de uiteinde een explosie van schittering van acrylaat steentjes. Geheel gemaakt van metaal in de kleur zilvergrijs/mat

naar de website

Boog Vissen

Een hele smalle maar wel erg lange muurdecoratie in de vorm van een soort boog met vissen.

naar de website

Fiore

Metalen wanddecoratie "Fiore" geheel vervaardigd van gerecycled metaal in de vorm van open en gesloten cirkels. mooi aardetinten. De afmeting is 75 cm

naar de website

Zwerm Zwaluwen

Een prachtig afgewerkte muurdecoratie in de vorm van een aantal vliegende zwaluwen.De decoratie is erg opvallend door de goud en petrol kleuren.

naar de website

Goud met Petrol

Dit is een goud met petrol kleurige rechthoekige 3D metalen muurdecoratie die geheel met de hand aan elkaar is gelast.De vierkante stukjes bewerkt metaal zijn vastgemaakt op een rooster.

naar de website

muzieknotenbalk gitaar

Muzieknotenbalk met gitaar geheel gemaakt van gerecycled metaal met een afmeting van 68 x 64 cm Muticolor

naar de website

Vliegende Eenden

Een zwerm vliegende eenden van metaal als muurdecoratie.Deze decoratie is geheel met de hand aan elkaar gelast.

naar de website

Boom Toledo

Boom Toledo gemaakt van gerecycled metaal. Een zilverkleurige stam met blaadjes in vele verschillende kleuren en patronen. Afmeting 89 x 87 cm

naar de website

Tweeluik Bloemen

(66)Hier ziet U twee frames met mooi gevormde en gekleurde metalen bloemen.

naar de website

Lobelia

Prachtige grote metalen wanddecoratie "lobelia" met een vorm die lijkt op grote bloembladen. De kleuren zijn grijs.bruin en ecru Afmeting hoog 72 cm met maar liefst een breedte van 133 cm

naar de website

Uil van IJzer

Hier ziet U een zilverkleurige ijzeren uil met amberkleurige acrylstenen ter extra decoratie.Deze metalen uil is bedoeld voor aan de muur.

naar de website

3D Art Maanvissen

Hoewel deze 3D Metalen art weinig kleur heeft is het toch een prachtig en sfeervol exemplaar.Dit art-design kan in bijna elke interieur gecombineerd worden.

naar de website

Crazy Wheels

De naam van deze metalen wanddecoratie is Crazy Wheels.Dat is waarschijnlijk omdat de acht aan elkaar vastgemaakte elementen niet bepaald precies rond zijn.Toch is het een leuke en vooral aparte wanddecoratie met een sfeervolle uitstraling.

naar de website

Muzieknoten

Hier ziet U een mooi afgewerkte sierlijke metalen wanddecoratie in de vorm van muzieknoten.Het is tevens een prima cadeau voor een echte muziekliefhebber.

naar de website

3D wanddecoratie Motorbike

Dit is pas echt een mooie en stoere 3D wanddecoratie die men ook als cadeau kan geven aan een echte motorrijder.Het betreft hier een rechthoekige dikke metalen plaat waar een metalen motorfiets op is bevestigd.Het resultaat is een prachtig exemplaar wanddecoratie met een vintage uiterlijk.

naar de website

Vlindersliert

Kijk eens wat een prachtige 3D metalen wanddecoratie dit is.Het zijn een aantal vlinders met verschillende afmetingen onder elkaar.

naar de website

Zeepardje

Hier ziet U een leuk klein metalen zeepaardje om aan de muur op te hangen.Het is een mooi exemplaar helemaal met de hand gemaakt en beschilderd.

naar de website

3D Art Vissen

Hier ziet U een 3D metaal Art in de vorm van een school vissen.Het is een handgemaakt exemplaar en heeft een sfeervolle uitstraling wanneer deze bij U in de woonkamer aan de muur hangt.

naar de website

Grand Piano

Wanddecoratie "Grand Piano" gemaakt van gerecycled metaal in de hoofdkleur zwart. De afmeting is 60 x 60 cm met een diepte van 13 cm

naar de website

Abstract blad

Muurdecoratie van metaal in de abstracte vorm van bladeren. De kleur is diep donkerbruin tot zwart met een afmeting van breedte 97 cm x hoogte 50 cm. Deze wanddecoratie is licht flexibel.

naar de website

Wadvogels

Muurdecoratie van gerecycled metaal in de vorm van wadvogels. Afmeting breed 52 cm x hoog 43 cm. Multicolor met als hoofdkleur aluminiumkleur met olievlekken

naar de website

Abstract tosno

Dit is de abstracte wanddecoratie "Tosno" geheel gemaakt van gerecycled metaal met een afmeting van hoog 63 cm x breed 90 cm. De kleuren zijn aquablauw, grijstinten en donkergroen De wanddecoratie is licht glimmend

naar de website

Boom Juline

Dit is de boom "Juline" geheel vervaardigd van metaal met maar liefst een afmeting van breed 125 x hoog 80 cm. Prachtige donkere koper tot bronskleur met een bewust aangebrachte verwering.

naar de website

Abstract Rond

Dit is een rond model wanddecoratie gemaakt van hergebruikt ijzer.De kunstenaar heeft een aantal stukjes ijzer op een raster bevestigd en daarna beschilderd in verschillende moderne kleuren.Heeft U toch liever een andere wanddecoratie bezoek dan de webwinkel eens van Dekogifts waar U tientallen leuke moderne 3D metalen wanddecoratie kunt bekijken en bestellen.

naar de website

Vliegende ganzen

Deze wanddecoratie in de vorm van een zwerm vliegende ganzen is geheel gemaakt van gerecycled metaal. De kleuren zijn verschillende tinten licht- en donkergrijs en licht glimmend. De snavels hebben een kleur van geel/tot oranje. De afmeting is 110 x 40 cm

naar de website

school vissen

Metalen wanddecoratie in de vorm van een school vissen zwemmend tussen de waterplanten. Multicolor. De afmeting is 95 x 61 cm

naar de website

Frans terras

Wanddecoratie in de vorm van het zo bekende tafereel van een Frans terras. Gemaakt van gerecycled metaal in de kleuren donker koper en lichtere stukken met zwart gemeleerd. Afmeting 122 x 61 cm

naar de website

Abstract Fresca

Deze prachtige 3D metalen wanddecoratie bestaat uit twee delen.Het betreft een moderne handgemaakte decoratie welke geheel is vervaardigd uit gerecycled metaal.De ronde 3D elementen zijn geheel gehamerd en daarna voorzien van prachtige moderne kleuren.

naar de website

Kleurrijke Cirkels

(66)Hier kijkt U een een prachtige keurrijke handgemaakte wanddecoratie gemaakt van gerecycled materiaal.De decoratie bestaat uit een root aantal cirkels al dan niet op een bepaalde manier bewerkt.Deze unieke metalen wanddecoratie past het beste in een modern ingerichte woonkamer.

naar de website

Skyline Metaal

Hier ziet U een prachtige metalen wanddecoratie in de vorm van een skyline.Deze wanddecoratie is met de hand gemaakt en is perfect afgewerkt.Meestal komt men een afbeelding van een skyline tegen op een muurposter of als schilderij.Dit is dus eens heel iets anders en zeker net zo mooi.

naar de website

Abstract Alma

Abstracte wanddecoratie Alma is gemaakt van gerecycled metaal en is vintage gemaakt. De hoofdkleuren zijn zilverkleur, leverkleur en donkerzilver. De vorm bestaat uit open en gesloten ringen. Breedte 135 cm

naar de website

School vissen Sardientjes

Wanddecoratie school vissen, die lijken op sardientjes. De kleur is oudzilver. de afmeting is 101 x 43 cm

naar de website

Abstract Rondo

deze wanddecoratie "Rando" heeft maar liefst een breedte van 163 cm breed. De hoogte is 90 cm. Geheel gemaakt van metaal in de vorm van cirkels met ieder een eigen motief open of gesloten

naar de website

Kudde Olifanten

Voor echt dierenliefhebbers en dan met name de olifant is deze grote decoratie in de vorm van een kudde olifanten een prachtig exemplaar.De afmeting van deze geweldige wanddecoratie is 135 centimeter.

naar de website

Borneo

Wanddecoratie "Borneo" is in een vorm van horizontale takjes met daarop een veelvoud van blaadjes. De takjes zijn in de kleur zeer donkerbruin tot zwart. de blaadjes zijn in een donkere koper/tot bronskleur. Breedte 118 cm en hoogte 68 cm

naar de website

Bloemenrank

(66)Met deze twee metalen verticale decoraties brengt U echt sfeer in huis.Dat komt natuurlijk vooral door de waxinelichten. De decoraties zijn heel mooi en sierlijk gevormd.

naar de website

Umbrella

Deze Dekogifts-Wanddecoratie bestaat uit een aantal metalen cirkels die op een bepaalde manier gebogen zijn.Hierdoor hebben de cirkels het uiterlijk gekregen van een paraplu of parasol.Deze wanddecoratie kan eenvoudig met twee ophangpunten aan de muur opgehangen worden.

naar de website

Ovaal

Hier ziet U een niet al te grote wanddecoratie bestaande uit een aantal ovalen cirkels.In elke ovaal is weer een kleinere ovalen cirkel.Let eens op de mooie aparte kleuren van dit exemplaar.

naar de website

Blauwe Ringen

Deze wanddecoratie bestaat uit een aantal in elkaar gedraaide open metalen ringen in de kleur blauw.

naar de website

Tak met Bladeren

(66)Deze prachtige gevormde wanddecoratie in de vorm van een tak met bladeren is extra mooi door de schitterende acrylsteentjes op het einde van sommige takken.

naar de website

Grote Adelaar

Hier ziet U een grote handgemaakte metalen adelaar.deze adelaar is gemaakt uit hergebruikt metaal en daarna met de hand beschilderd.Daarna is de adelaar op een grote dikke ijzeren plaat vastgemaakt waardoor er een grote robuuste 3D ijzeren decoratie is ontstaan.Deze ijzeren muurdecoraties worden ook wel eens metaal-schilderijen genoemd.

naar de website

Cocktail Lady

Een heel erg leuke en sfeervolle metalen wanddecoratie in de vorm van een cocktail-drinkende dame zittend aan een tafeltje. Erg leuk en erg grappig.

naar de website

Thee Cup

Hier ziet U weer zo`n leuk en gezellige metalen decoratie.Dee keer in de vorm van een Thee-Cup.Het is ook leuk om deze decoratie te gebruiken in bijvoorbeeld een lunchroom.

naar de website

muzieknotenbalk vioo

Muurdecoratie muzieknotenbalk met viool en strijkstok. Afmeting hoog 65 cm x breed 101 cm. De kleur is multicolor

naar de website

Abstract Benoni

Metalen wanddecoratie "Benoni" gemaakt van gerecycled metaal in mooie warme tinten zoals bijvoorbeeld roodbruin en lichtere bruine kleuren. Afmeting plm. 74 x 74 cm Licht glimmend

naar de website

Boom Oyha

Deze wanddecoratie boom "oyha" heeft een mengeling aan mooie kleuren zoals bruintinten en blauw in gemeleerde uitvoering. De afmeting is hoogte 93 cm x breedte 85 cm

naar de website

Abstract Melanie

Prachtige wanddecoratie "Melanie" een mengeling van open en gesloten cirkels met subtiel een paar kleine spiegeltjes Totale breedte 122 x hoogte 78 cm

naar de website

kudde paarden

Wanddecoratie Kudde galopperende paarden vervaardigd van gerecycled metaal in een mooie licht leverkleur. de afmeting is breedte 88 cm

naar de website

Flamingo

Hier ziet U een prachtige stijlvolle slanke ijzeren muurdecoratie in de vorm van een aantal flamingo`s.Let eens op de mooie kleuren van deze decoratie.

naar de website

Boom Baneo

Schitterende wanddecoratie boom "Baneo" met een donkerbruine stam en op ieder uiteinde van de takjes schitterende blaadjes in de vorm van een kommetjes in verschillende kleuren. De boom heeft een afmeting van 116 x 118 cm

naar de website

Zwerm Vogels

Een sfeervolle en vrolijke wanddecoratie in de vorm van een zwerm vliegende vogels.De kleuren zijn overwegend metaalkleur en petrol.

naar de website

Abstract Sphere

Wanddecoratie "Sphere" gemaakt van metaal. De kleuren zijn grijstinten en ecru/lichtgeel. Daarna is de wanddecoratie bewust vintage gemaakt. Afmeting hoog 63 cm x breed 90 cm

naar de website

Cirkels gehamerd

(66)Deze metalen cirkels zijn vrijwel allemaal geheel met de hand gehamerd.Daarna zijn ze aan elkaar bevestigd tot een complete moderne wanddecoratie.

naar de website

Abstract Swirl

Deze mooie stijlvolle wanddecoratie bestaat uit een aantal licht gebogen stroken metaal zodat deze de vorm hebben van een halve maan.Sommige stukjes zijn bewerkt andere stukjes zijn weer helemaal glad.De kleuren van dit exemplaar is hoofdzakelijk goud en lichtgroen.Deze wanddecoratie kan zowel in de breedte als in de lengte opgehangen worden.

naar de website

Park met bank en fiets

Wanddecoratie met een decor wat Oer Hollands is namelijk een park met een bank waar een fiets tegen geplaatst is. De wanddecoratie is gemaakt van gerecycled metaal en is in de kleur zeer donkerbruin tot zwart. Afmeting 100 x 77 cm

naar de website

Slanke Tak

Een prachtige luxe uitziende metalen tak met amberkleurige blaadjes.Gebruik dit mooie exemplaar als wanddecoratie in de woonkamer of in de gang.

naar de website

Gabrielle

De metalen cirkels van deze wanddecoratie zijn voor het grootste gedeelte opengewerkt.Alleen de kleine zwarte cirkels zijn geheel dicht.Het is prachtig modern exemplaar van ongeveer anderhalve meter groot.

naar de website

Lauriertak

Hier ziet U een metalen tak van een laurierboom als wanddecoratie.

naar de website

Abstract Murcia

Deze anderhalve meter grote metalen wanddecoratie is tot stand gekomen door een groot aantal stukjes hergebruikt metaal op een metalen rooster vast te lassen.Elk stukje metaal heeft een andere vorm en is weer op een andere manier bewerkt en beschilderd.Het resultaat is een prachtig modern wandobject van ongekende klasse.

naar de website

abstract Sienna

Wanddecoratie "Sienna" geheel vervaardigd van gerecycled metaal met een afmeting 93 x 53 cm Deze muurdecoratie is licht glimmend

naar de website

School vissen

Metalen wanddecoratie in de vorm van een school abstracte vissen met een totale breedte van maar liefst 114 cm. De hoofdkleur is fris blauw. Deze muurdecoratie is gemaakt van gerecycled metaal.

naar de website

Tweedelige Set

(66)U kijkt hier naar een tweedelige set metalen wanddecoraties voorzien van een waxinelichthouder.Het is echt een sfeervolle set en staat goed op een witte muur.

naar de website

Viool met Strijkstok

Hier ziet U echt een hele leuke metalen wanddecoratie.Deze wanddecoratie is met de hand gemaakt uit gerecycled materiaal en heeft de vorm van een viool met strijkstok.

naar de website

Paardenbloem

Hier ziet U een prachtig gedetailleerde en mooi afgewerkte goudkleurige 3D wanddecoratie in de vorm van een paardenbloem.Het is echt een prachtig en stijlvol exemplaar.

naar de website

Party Dresses

Een leuk hippe gekleurde wanddecoratie in de vorm van een aantal party-jurken naast elkaar.Het is ook een leuk exemplaar ter decoratie in bijvoorbeeld een kledingwinkel.

naar de website

Drie kippen en Haan

Hier ziet U drie ijzeren kippen en een haan op een rijtje naast elkaar.Deze kippen passen het beste in een woning met een landelijk ingerichte woonkamer.Natuurlijk is het ook een leuk idee om dit exemplaar als cadeau te geven.

naar de website

Cappuccino

Een erg leuk kleine 3D ijzeren muurdecoratie in de vorm van een kop met schoten.Op het kopje staat de tekst Cappuccino.

naar de website

3D metalen Zeilboot

Een bijzonder mooie 3D metalen zeilboot gemaakt van gerecycled metaal.De zeilboot is geheel met de hand vervaardigd.Daarna is de zeilboot vastgemaakt op een dikke metalen plaat.Hierdoor is er een grote robuuste metalen wanddecoratie ontstaan met een sterk 3D uiterlijk.

naar de website

Uil op tak

Een mooie fel gekleurde uil op een tak.De uil is met de hand gemaakt van metaal en daarna netjes beschilderd.Hang deze leuke decoratie uil aan de muur in de woonkamer of bijvoorbeeld in de gang.

naar de website

Treurwilg

Wanddecoratie van metaal in de vorm van een treurwilg met een afmeting 120 x 90 cm. De kleur is een lichte taupe kleuren met subtiel at zwarte vlekjes.

naar de website

treurwilg zilver

Treurwilg van metaal maar dan in de kleur zilver met een afmeting van 120 x 90 cm

naar de website

Vogel release

Wanddecoratie vogel Release gemaakt van gerecycled metaal in de kleur oud zilver. De hoogte is maar liefst 118 cm.

naar de website

Vissen Loop

Vissen loop als wanddecoratie geheel gemaakt van metaal met een afmeting van 101 x 43 cm

naar de website

Boom Boras

Dit is de abstracte boom "Boras" gemaakt van gerecycled metaal. De boomstam heeft een zilveren kleur en de blaadjes in de vorm van cirkels hebben verschillende prachtige bruine tinten.

naar de website

10 vlinders

Metalen muurdecoratie 10 vlinders fladderende vlinders tussen de geurige zomerbloemen. Afmeting hoog 58 cm x breed 100 cm multicolor

naar de website

Vliegende ganzen

Deze wanddecoratie met een afmeting van breed 90 x hoog 52 cm is geheel vervaardigd van gerecycled metaal. De kleur is een lichte leverkleur met een grovere verfstructuur. Een groep ganzen op weg naar de overwintering.

naar de website

Spiegel

(66)U kijkt hier naar een muurdecoratie en muurspiegel tegelijk.Het betreft een aantal ronde spiegels met een brede metalen rand.Deze metalen randen zijn allen gehamerd waardoor er een prachtig mooi wandobject is ontstaan.

naar de website

Herfstboom

(66)Hier ziet U een sfeervolle metalen herfstboom met vogels.De boom is voorzien van echte herfstkleuren en is op een mooie manier bewerkt.Bestel deze handgemaakte metalen boom in de online winkel.

naar de website

klaprozen achter het hek

Metalen wanddecoratie klaprozen achter het hek. De rozen hebben een prachtige rode kleur.Afmeting 75 x 60 cm

naar de website

Wanddecoratie vlinders

Wanddecoratie van metaal in de kleuren mat aluminium met zwarte vlekken. De vorm heeft een krul met vlinders.

naar de website

Espresse Cup

Voor de liefhebber van een bakje espresso is deze leuke muurdecoratie gemaakt.

naar de website

Herfstbladeren

Deze herfstbladeren hebben niet de traditionele kleur maar zijn in de kleur Petrol, goud en aluminiumkleur met olievlekken. De muurdecoratie is gemaakt van gerecycled metaal en heeft een afmeting van 64 x 64 cm met een diepte van 4 cm

naar de website

Luxe Wanddecoratie

Hier ziet U een stijlvolle en luxe wanddecoratie gemaakt van metaal.De wanddecoratie bestaat uit een groot aantal glimmende zilverkleurige cirkels met een paarse kern.De afmeting van deze prachtige decoratie is 126 X 77 centimeter.

naar de website

Abstract Dupion

Abstracte wanddecoratie "Dupion" is geheel gemaakt van gerecycled metaal met een afmeting van plm hoog 63 cm x breed 90 cm De kleuren zijn zwart en oudzilver. De zwarte items glimmen licht.

naar de website

Modern en Gekleurd

(66)Een modern en gekleurde wanddecoratie bestaande uit een aantal rechthoekige metalen elementen.Deze zijn vastgemaakt op een raster en op een mooie manier bewerkt.Zo zijn er enkele elementen die geheel met de hand gehamerd zijn.

naar de website

Scooter

Deze leuke roze scooter wordt vaak gebruikt ter decoratie op een meidenkamer.Echt een leuk en hip exemplaar.

naar de website

Hippie Camper

Hier ziet U een afbeelding van een hippie camper die in de jaren zestig veel gebruikt werd om te kamperen en reizen.Dit exemplaar is ongeveer vijfenzestig centimeter groot dus er is best wel ergens een plekje aan de muur vrij om deze nostalgische wanddecoratie op te hangen.

naar de website

Hoge Hakken

Deze leuke metalen wanddecoratie is juist heel erg leuk om aan iemand cadeau te geven.

naar de website

Kleine treurwilg

Hier ziet U een kleine maar heel erg leuke treurwilg.Vooral de kleuren van de blaadjes zijn erg apart.

naar de website

Kopje Koffie

Een bijzonder leuke en grappige metalen wanddecoratie in de vorm van een kopje koffie.Bestel deze leuke wanddecoratie voor uzelf of geef hem cadeau aan iemand.

naar de website

Gecko

Een leuk niet al te grote metalen Gecko als decoratiebeeldjes.Dit beeldje kan gewoon op tafel of dressoir geplaatst worden maar het kan ook aan de muur opgehangen worden.

naar de website

3D Art Zwerm Vogels

Wat een leuke en sfeervolle 3D art decoratie is dit toch.Het betreft een zwerm metalen vogels van iets meer dan een meter breed.Combineer deze 3D-metalen art met de juiste woonaccessoires voor een mooi resultaat in uw woonkamer

naar de website

Stralende Ster

Dit is een kleine stralende ster gemaakt van metaal en amberkleurige acrylstenen.Plaats twee of drie van deze muurdecoraties naast elkaar voor een zo mooi mogelijke uitstraling in uw woonkamer.

naar de website

3-Luik

(66)Deze wanddecoratie bestaat uit drie delen.De drie metalen decoraties in de vorm van een veer hebben allen een andere kleur en afmeting.

naar de website