Metalen-wanddecoratie

Zes Vlinders

Vijf mooi afgewerkte metalen vlinders op een metalen frame.

naar de website

WELKOM

Welkom op de webpagina metalen wanddecoratie. Wilt U eens iets anders aan de muur in de woonkamer dan een schilderij of poster dan kunt U kiezen voor een metalen wanddecoratie. Deze decoraties zijn sinds een aantal jaren erg populair en worden steeds meer gebruikt.Deze metalen wanddecoraties worden vaak bijna geheel met de hand vervaardigd en daar wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. De gerecyclede stukken metaal worden wel netjes bewerkt en meestal beschilderd in de mooiste kleuren.In het begin van deze vernieuwende trend waren de decoraties nog eenvoudig en niet zo groot.De eerste modellen waren vaak ook alleen in de kleur zwart.Nu hebben de metalen wanddecoraties vaak een abstract uiterlijk maar er zijn ook modellen in de vorm van een bepaald thema.Bijvoorbeeld auto`s, bloemen, bomen of dieren. Ook al zijn de metalen wanddecoratie soms heel erg groot ze zijn toch makkelijk aan de muur te bevestigen.Vaak zijn twee haakjes voor de ophangpunten voldoende.Wanneer U op een afbeelding klikt komt U vanzelf in een gespecialiseerde webwinkel terecht waar U keuze heeft uit honderden verschillende prachtige wanddecoraties.

Boom hout met Metaal

Een grote decoratieve boom met een houten stam en metalen bladeren.

naar de website

Abstracte Kunst

Abstracte wanddecoratie gemaakt van metaal is abstracte kunst. Een metalen wanddecoratie is een aanwinst voor het interieur. Betaalbare kunst in huis voor aan de muur. metalen wanddecoraties worden met de hand gemaakt. Een metalen wanddecoratie past goed naast een metalen wandklok. Metalen bomen als wanddecoratie. Met een boom als wanddecoratie haalt je de natuur in huis. Is een metalen wanddecoratie mooier dan een abstract schilderij. De nieuwste trend zijn metalen schilderijen aan de muur. Wandobjecten van metaal worden gemaakt door een kunstenaar. Kunst van metaal koop je gewoon bij Dekogifts in Dordrecht. De meeste kunstwinkels zijn te vinden in Amsterdam. Moderne beelden kan je combineren met metalen muurobjecten. Een wanddecoratie boven het bankstel moet breder zijn dan een meter. Online kan je net zoveel mooie kunst kopen als je wilt. Een wanddecoratie met cirkels en rechthoekige vlakken. De kunstwerken van Dekogifts zijn meestal van metaal of glas. 3D wanddecoratie metaal in de vorm van een boom. Wandobjecten in verschillende thema`s. Een grote kunstwinkel in Rotterdam. Een metalen wanddecoratie hang je eenvoudig op met twee haakjes. De 3D metalen wanddecoraties worden met de hand beschilderd.

In Frame

Een abstract wandobject bestaande uit een dubbel metalen frame waarin een groot aantal metalen schijfjes in zijn aangebracht.Het frame is makkelijk op te hangen aan twee ophangpunten en je kan zelf kiezen in welke richting je hem ophangt

naar de website

Olijfboom

Een sfeervolle metalen wanddecoratie in de vorm van een olijfboom.Het is een boom van iets meer dan een meter breed.Het is ook een erg leuk exemplaar om cadeau te geven aan iemand.

naar de website

Tak met Bladeren

Een zeer mooie ijzeren muurdecoratie Tak met Bladeren.De kleuren van de bladeren zijn aangepast aan een luxe woninginrichting.

naar de website

Blad in Frame

Hier ziet U een dubbel metalen frame waarin een aantal varens en bladeren in zijn verwerkt.Het is het nieuwste type metalen wanddecoratie.Dit frame past vooral goed in een woning waar de kleuren zwart en wit veel gebruikt worden.Uiteraard past deze decoratie het beste op een witte achtergrondmuur.

naar de website

Beautiful Flowers

Het moet toch een prachtige uitstraling geven wanneer dit grote metalen wandobject in de woonkamer boven de zitbank aan de muur hangt.De mooie zachte pastelkleuren maken het metalen kunstobject nog mooier.

naar de website

Zwarte Metalen Boom

Kijk hier eens naar deze grote zwarte metalen boom als wanddecoratie voor de huiskamer of andere ruimte.Het is een grote metalen treurwilg die ook wel eens levensboom genoemd wordt.De afmeting van deze prachtige boom is 120 X 90 CM.

naar de website

Katten en Sterren

Een erg leuke en grappige ronde metalen muurdecoratie waarbij twee katten in de avond voor het raam naar de sterren kijken.Het is best een leuke decoratie voor de kinderkamer.

naar de website

Flash

Dit is de wanddecoratie "Flash" met een diameter van 70 cm. in de vorm van staafjes met aan de uiteinde een explosie van schittering van acrylaat steentjes. Geheel gemaakt van metaal in de kleur zilvergrijs/mat

naar de website

Fiore

Metalen wanddecoratie "Fiore" geheel vervaardigd van gerecycled metaal in de vorm van open en gesloten cirkels. mooi aardetinten. De afmeting is 75 cm

naar de website

Gingko Biloba

Een prachtige stijlvolle metalen wanddecoratie in de vorm van een Gingko Biloba.Het is een decoratie in de kleur mat-goud welke het beste past in een luxe ingerichte woonkamer.

naar de website

Goud met Petrol

Dit is een goud met petrol kleurige rechthoekige 3D metalen muurdecoratie die geheel met de hand aan elkaar is gelast.De vierkante stukjes bewerkt metaal zijn vastgemaakt op een rooster.

naar de website

3D Art Maanvissen

Hoewel deze 3D Metalen art weinig kleur heeft is het toch een prachtig en sfeervol exemplaar.Dit art-design kan in bijna elke interieur gecombineerd worden.

naar de website

Trapeze

Een supermooie abstracte metalen wanddecoratie met prachtige kleuren.Een groot deel van deze aparte decoratie is met de hand gehamerd.

naar de website

Abstract blad

Muurdecoratie van metaal in de abstracte vorm van bladeren. De kleur is diep donkerbruin tot zwart met een afmeting van breedte 97 cm x hoogte 50 cm. Deze wanddecoratie is licht flexibel.

naar de website

Wadvogels

Deze wanddecoratie is gemaakt van de combinatie hout en metaal.Het is een houten frame waar de kunstenaar een beschildering op heeft aangebracht.Daarna is de metalen decoratie in de vorm van een aantal wadvogels op het houten frame vastgemaakt

naar de website

Abstract tosno

Dit is de abstracte wanddecoratie "Tosno" geheel gemaakt van gerecycled metaal met een afmeting van hoog 63 cm x breed 90 cm. De kleuren zijn aquablauw, grijstinten en donkergroen De wanddecoratie is licht glimmend

naar de website

Wanddecoratie Music

Een sierlijk gevormde ijzeren muurdecoratie in muzikale sfeer.Het is een muzieknotenbalk voorzien van de letters Music.

naar de website

Boom Juline

Dit is de boom "Juline" geheel vervaardigd van metaal met maar liefst een afmeting van breed 125 x hoog 80 cm. Prachtige donkere koper tot bronskleur met een bewust aangebrachte verwering.

naar de website

Vogels in Frame

Hier ziet U een aantal metalen vogels vastgemaakt een een rechthoek frame.Het frame is 90 centimeter hoog en 30 breed.

naar de website

Abstract Rond

Dit is een rond model wanddecoratie gemaakt van hergebruikt ijzer.De kunstenaar heeft een aantal stukjes ijzer op een raster bevestigd en daarna beschilderd in verschillende moderne kleuren.Heeft U toch liever een andere wanddecoratie bezoek dan de webwinkel eens van Dekogifts waar U tientallen leuke moderne 3D metalen wanddecoratie kunt bekijken en bestellen.

naar de website

Wanddecoratie Jupiter

Wanddecoratie van metaal Jupiter lijkt een beetje op een aantal planeten in de ruimte.Het is een bijzonder kunstobject geworden met mysterieuze kleuren.

naar de website

Abstract Golden Rosso

Hier kijkt u naar een groot abstract wandobject gemaakt van gerecycled metaal.Het object bestaat uit een raster waarop tientallen metalen cirkels aan zijn vastgemaakt.Een aantal cirkels zijn geperforeerd en de andere cirkels zijn op een prachtige manier bewerkt.Bij dit object zijn de goudkleurige elementen juist erg zichtbaar.De kunstenaar heeft het object dan ook golden rosso genoemd.

naar de website

Combo

Muurdecoratie Combo is een decoratie welke bestaat uit honderden kleine tot hele kleine metalen rondjes.Deze metalen rondjes zijn in een bepaalt patroon vastgemaakt op een raster

naar de website

Groot Bloemenframe

Dit is een heel groot bloemenframe met de naam Black Flowers. Het frame is rechthoekig en de zwarte bloemen van metaal hebben de vorm van een aantal tropische bladeren en varens.

naar de website

Levensboom Klein - 40 CM

Een leuke metalen levensboom met vogels.Het is een klein model van veertig centimeter doorsnee.Dus wanneer u niet zoveel ruimte heeft kan u toch een levensboom als wanddecoratie hebben in uw woning.

naar de website

Gebogen Tak

Een luxe uitziende metalen tak met bladeren als muurdecoratie in de huiskamer.Het is een mooie muurdecoratie die je kan bestellen in de webwinkel van Dekogifts

naar de website

Skyline Metaal

Hier ziet U een prachtige metalen wanddecoratie in de vorm van een skyline.Deze wanddecoratie is met de hand gemaakt en is perfect afgewerkt.Meestal komt men een afbeelding van een skyline tegen op een muurposter of als schilderij.Dit is dus eens heel iets anders en zeker net zo mooi.

naar de website

Grote 3D metalen Boom

Dit is een grote 3D metalen boom als wanddecoratie voor een luxe ingerichte woning.De metalen boom blinkt uit door zijn perfecte afwerking en mooie kleuren.Deze wanddecoratie is ongeveer een vierkante meter groot.

naar de website

3D Biloba Coral

Wie van vintage houdt moet eens naar deze metalen wanddecoratie kijken.Het is een 3D exemplaar in de vorm van bladeren van de Japanse Notenboom.

naar de website

Cocktail Lady

Een heel erg leuke en sfeervolle metalen wanddecoratie in de vorm van een cocktail-drinkende dame zittend aan een tafeltje. Erg leuk en erg grappig.

naar de website

Abstract Benoni

Metalen wanddecoratie "Benoni" gemaakt van gerecycled metaal in mooie warme tinten zoals bijvoorbeeld roodbruin en lichtere bruine kleuren. Afmeting plm. 74 x 74 cm Licht glimmend

naar de website

Boom Oyha

Deze wanddecoratie boom "oyha" heeft een mengeling aan mooie kleuren zoals bruintinten en blauw in gemeleerde uitvoering. De afmeting is hoogte 93 cm x breedte 85 cm

naar de website

3D Vintage Uiterlijk

Een bijzonder aparte 3D metalen muurdecoratie bestaande uit een groot aantal metalen cirkels.De cirkels zijn geribbeld en extra vintage gemaakt.

naar de website

Cirkels Zwart en Wit

Een zeer opvallend 3D kunstobject voor aan de wand.Het object bestaat uit elf metalen schotels die door de kunstenaar zijn beschilderd in verschillende motieven.Elke schotel heeft zijn eigen motief waardoor er een prachtig groot metalen kunstwerk is ontstaan.

naar de website

Flower Power

De naam van deze 3D metalen bloemendecoratie is Flower Power.Je kan zelf wel zien waarom de kunstenaar deze naam heeft gegeven aan deze prachtige decoratie.

naar de website

kudde paarden

Wanddecoratie Kudde galopperende paarden vervaardigd van gerecycled metaal in een mooie licht leverkleur. de afmeting is breedte 88 cm

naar de website

Wanddeco Vissen 116 CM

Deze wanddecoratie is groter dan je op het eerste gezicht zou denken.De zes grote metalen vissen die vastgemaakt zijn op een frame zijn ruim groter dan een meter.

naar de website

Waddeco Mio

Een leuke rechthoekige 3D metalen wanddecoratie met een dubbel frame.De wanddecoratie is modern van uiterlijk en voorzien van verschillende kleuren.

naar de website

Wandobject Chaos

Een zeer bijzonder en opvallend 3D metalen wandobject met de naam chaos.De tientallen stukjes metaal in allerlei vormen zijn aan elkaar gelast tot een groot geheel.

naar de website

Abstract Sphere

Wanddecoratie "Sphere" gemaakt van metaal. De kleuren zijn grijstinten en ecru/lichtgeel. Daarna is de wanddecoratie bewust vintage gemaakt. Afmeting hoog 63 cm x breed 90 cm

naar de website

Granada

3D metalen wanddecoratie Granada is een vintage uitziende decoratie bestaande uit een aantal abstract gevormde bladeren.Sommige bladeren zijn geheel opengewerkt.

naar de website

Abstract Swirl

Deze mooie stijlvolle wanddecoratie bestaat uit een aantal licht gebogen stroken metaal zodat deze de vorm hebben van een halve maan.Sommige stukjes zijn bewerkt andere stukjes zijn weer helemaal glad.De kleuren van dit exemplaar is hoofdzakelijk goud en lichtgroen.Deze wanddecoratie kan zowel in de breedte als in de lengte opgehangen worden.

naar de website

Bloemenzee Lila

Hier kijkt U tegen een prachtige paarse of lila bloemenzee aan.Het zijn abstract gevormde bloemen gemaakt van hergebruikt metaal.De afmeting van dit prachtige kunstwerk is 133 X 68 CM.

naar de website

Bloemen Guirlande

Hier ziet U een prachtige bloemen guirlande met de meest mooie kleuren en vormen.Het is een bloemenkunstwerk gemaakt van metaal.

naar de website

Muurdecoratie Bloemstuk

U ziet hier dat de kunstenaar een prachtig bloemstuk heeft gemaakt van metaal.Het is een metalen bloemstuk voor aan de muur.

naar de website

School vissen

Metalen wanddecoratie in de vorm van een school abstracte vissen met een totale breedte van maar liefst 135 cm. De hoofdkleur is fris blauw. Deze muurdecoratie is gemaakt van gerecycled metaal.

naar de website

Viool met Strijkstok

Hier ziet U echt een hele leuke metalen wanddecoratie.Deze wanddecoratie is met de hand gemaakt uit gerecycled materiaal en heeft de vorm van een viool met strijkstok.

naar de website

Party Dresses

Een leuk hippe gekleurde wanddecoratie in de vorm van een aantal party-jurken naast elkaar.Het is ook een leuk exemplaar ter decoratie in bijvoorbeeld een kledingwinkel.

naar de website

Muurdecoratie Fauna

Zowel de kleuren als de afwerking van deze muurdecoratie is gewoon helemaal te gek.De kleuren lijken net echt.Het is alsof je door het bos loopt en naar de mooie bomen kijkt.Van de bladeren zijn de nerven zelf heel goed zichtbaar.

naar de website

treurwilg zilver

Treurwilg van metaal maar dan in de kleur zilver met een afmeting van 120 x 90 cm

naar de website

Paarse Bloementak

Een mooie rustgevende bloemen wanddecoratie met groene en paarse kleuren.

naar de website

Bladeren

Een mooie perfect afgewerkte 3D muurdecoratie in de vorm van een tak met bladeren.Het is een wanddecoratie met een luxe uitstraling.

naar de website

Music is Life

Een muzikale wanddecoratie brengt altijd sfeer in huis.Ook deze mooie wanddecoratie heeft iets met muziek te maken.Het is altijd leuk om een wanddecoratie als cadeau te krijgen.Bekijk alle mooie wanddecoraties eens in de webwinkel van Dekogifts.

naar de website

Vliegende ganzen

Deze wanddecoratie met een afmeting van breed 90 x hoog 52 cm is geheel vervaardigd van gerecycled metaal. De kleur is een lichte leverkleur met een grovere verfstructuur. Een groep ganzen op weg naar de overwintering.

naar de website

Gekleurde Vlinder

Met een muurdecoratie als deze haal je de natuur in huis.Het is een prachtig gekleurde vlinder met een afmeting van 50 X 56 CM.

naar de website

Bloem Kunstwerk

Een wanddecoratie als dit is meer dan alleen een wanddecoratie.Het is feitelijk een kunstwerk van metaal in de vorm van een heel groot bloemstuk.Dit metalen kunstwerk is 3D van uiterlijk en bijna anderhalve meter breed.De kleuren en kleurencombinaties zijn perfect uitgekozen door de kunstenaar.Een metalen kunstobject als dit aan de muur is echt een aanwinst voor ieder interieur.

naar de website

Abstract Dupion

Abstracte wanddecoratie "Dupion" is geheel gemaakt van gerecycled metaal met een afmeting van plm hoog 63 cm x breed 90 cm De kleuren zijn zwart en oudzilver. De zwarte items glimmen licht.

naar de website

Boom Toledo

Boom Toledo gemaakt van gerecycled metaal. Een zilverkleurige stam met blaadjes in vele verschillende kleuren en patronen. Afmeting 89 x 87 cm

naar de website

Cirkels Wanddecoratie

Hier ziet U heel veel metalen cirkels vastgemaakt op een frame.Een deel van de cirkels zijn geheel glad en onbewerkt en het andere deel is bewerkt met een ribbelstructuur.

naar de website

Vlindersliert

Kijk eens wat een prachtige 3D metalen wanddecoratie dit is.Het zijn een aantal vlinders met verschillende afmetingen onder elkaar.

naar de website

Kunstobject van Metaal

Een modern wandobject of kunstobject gemaakt van gerecycled metaal.Het werk is bijna geheel met de hand gehamerd.

naar de website

Crazy Wheels

De naam van deze metalen wanddecoratie is Crazy Wheels.Dat is waarschijnlijk omdat de acht aan elkaar vastgemaakte elementen niet bepaald precies rond zijn.Toch is het een leuke en vooral aparte wanddecoratie met een sfeervolle uitstraling.

naar de website

Muzieknoten

Hier ziet U een mooi afgewerkte sierlijke metalen wanddecoratie in de vorm van muzieknoten.Het is tevens een prima cadeau voor een echte muziekliefhebber.

naar de website

Kunst Art

Een metalen kunstobject voor aan de muur met een mix aan kleuren.De rechthoekjes, vierkantjes en rondjes van metaal zijn vastgemaakt op een frame.

naar de website

Umbrella

Deze Dekogifts-Wanddecoratie bestaat uit een aantal metalen cirkels die op een bepaalde manier gebogen zijn.Hierdoor hebben de cirkels het uiterlijk gekregen van een paraplu of parasol.Deze wanddecoratie kan eenvoudig met twee ophangpunten aan de muur opgehangen worden.

naar de website

3D metalen Tak

Een 3D metalen tak met bladeren als muurdecoratie in een modern interieur.Een deel van de bladeren zijn opengewerkt en de bladeren die dicht zijn hebben eveneens een mooie bewerking.

naar de website

Bladeren in Frame

Deze zwarte wanddecoratie bestaat uit een dubbel metalen frame waarin een aantal boomblaren en varens zijn ingebracht.

naar de website

3D metalen Zeilboot

Een bijzonder mooie 3D metalen zeilboot gemaakt van gerecycled metaal.De zeilboot is geheel met de hand vervaardigd.Daarna is de zeilboot vastgemaakt op een dikke metalen plaat.Hierdoor is er een grote robuuste metalen wanddecoratie ontstaan met een sterk 3D uiterlijk.

naar de website